You are here

Over Ons

Over ons en hoe het zo gekomen is.

De heer Jacobus Crucq is lange tijd bezig geweest met het onderzoeken van de genealogie van de familie Crucq in Nederland. De resultaten daarvan bewaarde hij in een aantal mappen, die hij uitdeelde aan geïnteresseerden. Om een beetje bij de tijd te zijn wilde hij zijn gegevens ook graag ontsluiten via het Web. Helaas waren zijn gegevens niet in een vorm die eenvoudige publicatie toelaten. Wij (dochter en schoonzoon van Jacobus Crucq) hebben toen de gegevens ingeklopt in 'Geneaal' en daarmee een websitetje begonnen. Van het een kwam het ander, dus wilden we toch wel wat meer met de site. Nu zijn we zover dat we in de vernieuwde opzet alles wat we willen laten zien beter toegankelijk kunnen maken.

Jacobus Crucq

Jacobus (Co) Crucq. 

Het verhaal hoe hij begonnen is met zijn genealogisch onderzoek mag hier niet ontbreken.

U kunt het hier vinden.

Ellie Crucq

Ellie, dochter van Co Crucq, heeft veel werk verricht met het completeren van de Crucq stamboom en het uitzoeken van de genealogieën van de families Loose en Van den Broeke. Loose is moeders kant van Ellie en van den Broeke de grootmoeder.

 

Wim van der Bie Wim heeft tenslotte de website gebouwd. Hij heeft de stambomen van van der Bie aangevuld en die van van den Berg, zijn moeder en Verbrugge, zijn oma uitgezocht.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Heeft U opmerkingen, suggesties, verbeteringen, fotoos e.d. mail dan naar Wim van der Bie