You are here

Genealogie

We hebben een aantal genealogiën onderzocht. De eerste, waar we mee zijn begonnen, is die van familie Crucq. Later zijn daaraan toegevoegd de families Loose, Vermaat, Van den Broeke, van den Berg en Verbrugge. Het zijn alle namen van onze ouders en grootouders. In de genealogieën die u hier vind staan geen gegevens van levende personen. Als ingelogde gebruiker ziet u meer gegevens en zijn ook foto's te zien.

De vereiste voor een account is een geldig e-mail adres. Door een account aan te vragen gaat u accoord met de voorwaarde dat u de getoonde gegevens en afbeeldingen alleen voor eigen informatie gebruikt.

Geregeld worden er updates geplaatst van de parentelen, minstens elke paar maanden. De kwartierstaat hieronder veel frequenter, soms zelfs elke dag.

In Maart 2021 is er een update gedaan van de kwartierstaat (zie hieronder)
In Mei 2020 is er weer een update gedaan van Verbrugge (van der Brugge)
In Nov 2019 is er een update gedaan van van der Bie en Crucq

De genealogie van van der Bie is nu uitgebreid met thumbnails van de scans uit de doop en trouwregisters. Deze zijn alleen te zien nadat men ingelogd is. Omdat Voorne-Putten de scans online heeft zijn ze nu ook door mij in te zien. Daarmee heb ik aardig wat updates kunnen realiseren, toevoegingen en correcties. Voorlopig heb ik hier nog wel het nodige werk mee.

Van onze kinderen heb ik een kwartierstaat opgesteld. Deze is HIER te zien Gebruik F5 om zeker te zijn dat je de meest recente ziet, let op de datum onderin.